En utilitzar el nostre lloc web, consent el nostre ús de cookies d'acord amb la nostra política de cookies. AcceptoMés informació
Nouvelles avril 2017 Els efectes del canvi climàtic a ...

Els efectes del canvi climàtic a Austràlia ja són irreversibles

23/04/2017

Una revisió independent de l'estat del medi ambient d'Austràlia ha trobat que els efectes del canvi climàtic estan augmentant i alguns dels canvis podrien ser irreversibles.

L'últim estat de l'informe de Medi Ambient, una panoràmica científica de com es troba el medi ambient ara mateix en nou àrees diferents analitzades pel govern federal, cada cinc anys, diu que el canvi climàtic està alterant l'estructura i funció dels ecosistemes naturals a Austràlia, i està afectant a l'herència, l'activitat econòmica i el benestar humà. Mentre que alguns dels problemes han millorat lleugerament, altres com els derivats de la pujada de les temperatures ja estan donant uns problemes que semblen irreversibles.

L'informe indica que l'impacte dels canvis del clima es fa sentir sobretot als oceans, a la Gran Barrera de Coral i en terra, afectant la biodiversitat i alguns hàbitats molt específics.